• Músicas Esquecidas
  • Contacto

Login form protected by Login LockDown.


 

 

 

 

 

 

 

– Live in Sydney (Revenge Tour 1987)

Eurythmics Live é un vídeo do concerto de Eurythmics, filmado durante a súa xira Revenge no Sydney Entertainment Center de Sydney o 14 de febreiro de 1987. ¡Entreguemos o mellor concerto e a actuación en directo de todolos tempos!
As imaxes (edición PAL LaserDisc do Reino Unido) remasterizáronse co meu propio guión de denoising e cor de vídeo (técnica “fotograma por fotograma”), o son dixital de 16 bits / 44 kHz insírese directamente da edición xaponesa de LaserDisc:)

Eurythmics Revenge Tour Band: 
Annie Lennox - voz
 David Stewart - guitarra
 Chucho Merchan - baixo 
 Clem Burke - batería
Patrick Seymour - teclados 
Jimmy 'Z' Zavala - saxofón e harmónica 
Joniece Jamison - coros

0:00 Sexcrime (1984)

3:35 Let’s Go

8:30 The Last Time

13:13 Here Comes the Rain Again

20:40 It’s Alright (Baby’s Coming Back)

28:45 When Tomorrow Comes

34:30 There Must Be an Angel (Playing with My Heart)

41:20 Who’s That Girl?

45:33 Right By Your Side

52:00 Thorn In My Side

57:27 Sweet Dreams (Are Made of This)

1:01:40 Would I Lie to You? / Day Tripper (medley)

1:07:46 Missionary Man

1:11:48 Sisters Are Doin’ It for Themselves

1:18:05 Miracle Of Love

(O vídeo omite as seguintes cancións que se interpretaron durante o concerto: “I Love You Like a Ball and Chain” (orixinalmente interpretada despois de “Let’s Go”) e “Conditioned Soul” (orixinalmente interpretada despois de “Who’s That Girl?”)

Eurythmics:

Sweet Dreams (Are Made Of This)

 

Sweet Dreams – Full Album (1983)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annie Lennox – Unplugged

Annie Lennox’s sen electrecidade no Montreux Jazz Festival no 1992.

http://annielennoxsing.com/

http://www.annielennox.com/  

 

 

 

 

 

 

 

Annie Lennox – Why

por que

 

BIO ANNIE LENNOX

Amante da música dende a súa infanza, cantou no coro da Igrexa. Na década de 1970 estudou piano, frauta e clavecín durante tres anos na Royal Academy of Music de Londres, viviu cunha bolsa de estudos e traballou en varios traballos a tempo parcial pra  gañar cartos extra.

De adolescente cantou no grupo folk Longdancer e con algunhas bandas, como Windsong.

Eurythmics

En 1977 coñeceu a David Stewart, que sería o seu compañeiro artístico e emocional. 
Formaron o dúo Eurythmics, cuxo nome provén dun estilo de baile.
Gravaron varios discos (o máis famoso "Sweet Dreams" que vendeu máis de seis
millóns de copias en 1983).
Conquistaron o mercado estadounidense con éxitos como "Sweet Dreams"
 "Who's That Girl", "Love Is a Stranger"
 "Right by Your Side" e "Here Comes the Rain Again".
Carreira en solitario

As disidencias e o desexo de continuar polos seus camiños separados levaron á
 disolución do dúo ao remate dos anos oitenta.
Na súa carreira en solitario, Annie Lennox lanzou o seu primeiro sinxelo en 1992
chamado "Why".
A canción formaría parte de "Diva", o seu álbum debut xunto con outros coma
 "Cold" e "Walking on Broken Glass".
Gañou un Grammy polo vídeo "Diva".

En 1992 gravou un concerto sen electrecidade pra MTV e a canción "Why" acompañou
á recompilación acústica
que a estación de música lanzou un ano despois.Case tres anos despois gravou o
seu segundo disco, "Medusa".

Eurythmics volveu xuntarse en 1999 cando lanzaron o álbum "Peace" en setembro.

En 2003, Lennox lanzou o seu terceiro álbum en solitario, "Bare", que alcanzou
o número 3 nas listas británicas e o 4 nos Estados Unidos.
Fixo a súa primeira xira en solitario pra promocionar o disco.

En 2004, gañou o Globo de Ouro e o Oscar á mellor canción orixinal por
"Into the West", escrita para a banda sonora da película
O señor dos aneis: o retorno do rei. 

En outubro de 2014 presentou o seu sexto disco en solitario "Nostalgia"
 unha colección de cancións favoritas de soul, jazz e blues.

En 2006 foi nomeada membro honorario da Royal Academy of Music e
da Royal Academy of Music and Drama.

Discografía

 

    • In the Garden (1981)
    • Sweet Dreams (Are Made of This) (1983)
    • Touch (1983)
    • 1984 (For the Love of Big Brother) (1984)
    • Be Yourself Tonight (1985)
    • Revenge (1986)
    • Savage (1987)
    • We Too Are One (1989)
    • Peace (1999)

En solitario

    • Diva (1992)
    • Medusa (1995)
    • Bare (2003)
    • Songs of Mass Destruction (2007)
    • A Christmas Cornucopia (2010)
    • Nostalgia (2014)
    Lepidoptera (EP) (2019)

 

Enlaces de interés:

Autor: Víctor Moreno, María E. Ramírez, Cristian de la Oliva, Estrella Moreno 
y otros









 

(de esquerda a dereita) Bianca Jagger, Annie Lennox e a alcaldesa de Londres Sadiq Khan nun photocall antes de March4Women en Londres. (Foto de Dominic Lipinski / PA Images a través de Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Con frecuencia usa as súas redes sociais para denunciar inxustizas ou malas prácticas. ¿Un dos teus textos máis famosos? Contra a sexualización do corpo feminino nos vídeos musicais. Na imaxe: xunto a Annie, Bianca Jagger e o alcalde de Londres, Sadiq Khan. Xuntos encabezaron a marcha polos dereitos das mulleres organizada por ‘March4Women’ en marzo de 2016.

Annie Lennox do grupo Eurythmics en 1992 — cantante Annie Lennox da banda de rock Eurythmics no 1992

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Embaixadora de boa vontade da UNESCO, nos seus discursos defendeu a autodeterminación do Tíbet, LGTB + ou os dereitos das mulleres. Tampouco tivo inconvenientes á hora de volverse contra a Igrexa: fíxoo pra denunciar a irresponsabilidade do papa Bieito XVI, que na súa visita a África en 2009 avogou polo fin do preservativo.

 

Annie Lennox & David Bowie – Under Pressure

David Bowie e Annie Lennox realizando ‘Under Pressure’ no concerto The Freddie Mercury Tribute for Aids Awareness in Wembley Stadium, foto tomada o luns de Pascua, 20 de abril de 1992 (Foto de Nigel Wright / Mirrorpix / Getty Images)